Radware webinář: Where do ADC and Cyber Security Meet?

Společnost Radware pořádá příští týden webinář v anglickém jazyce.

O webináři

Zajímá vás bezpečnost aplikací? Měl by být váš ADC součástí bezpečnostní strategie? Kdy by měla ADC hrát roli ve vaší strategii zabezpečení aplikací?

V tomto webcastu se přednášející ze společnosti Radware zaměří na různé role, které by ADC měla hrát ve strategii ochrany aplikací a jak lze zefektivnit nasazení zabezpečení aplikací ve vysoce dynamickém prostředí.

V tomto webináři se naučíte:

  • Jak řešení může přispět k vaší strategii ochrany aplikací
  • Jak můžete zefektivnit a zjednodušit nasazení zabezpečení aplikací ve vysoce dynamických prostředích
  • Jak chránit aplikace rozmístěné ve více cloudech

Základní informace

  • Kdy: Čtvrtek 5.12.2019
  • Čas: 4pm GMT/11am EST/8am PST 
  • Doba trvání: 40 minut
  • Přednášející: Yaron Azerual, Product Marketing Manager, Radware (anglicky)
  • Registrace na portále Radware
Publikováno: 2019 12 02    |     Zpět na seznam aktualit
Přejete si zasílat náš NEWSLETTER? ANO, mám zájem

Dokument

PRO VÁS
popup





Uděluji souhlas s tím, aby společnost VUMS DataCom, s.r.o. se sídlem Lužná 591, 16000 Praha 6, IČ: 48585611, zapsána v obchodním rejstříku vedeném městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 17811, shromažďovala a zpracovávala v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění, moje jméno a emailovou adresu a další poskytnuté osobní údaje, a to na dobu neurčitou do odvolání.


Souhlasím se zařazením do databáze za účelem nabízení výrobků, služeb a zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle platného zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu neurčitou do odvolání.


Souhlasím se zasíláním newsletteru VUMS DataCom s informacemi, a to na dobu neurčitou do odvolání.